Wetter 428

Sfeerimpressie Wetterbungalow 6 (428)

Wetterbungalow 6 (428)

Bungalow 428 is een vrijstaande 6-persoons bungalow, voorzien van een ruime tuin en een ruime steiger aan het water, een uitstekende vislocatie. Buiten op het terras kunt u gebruik maken van de aanwezige tuin set. Deze bungalow heeft een mooi uitzicht op de recreatieplas en zwem-, en speelstrand ‘It Wiid, wat ideaal is voor kinderen.

 

Vanuit de hal komt u in de badkamer, die voorzien is van een bubbelbad, wastafel en een douche. Ook vindt u in de hal een apart toilet.

 

De woonkamer is voorzien van vloerverwarming en beschikt over wijd openslaande deuren, die direct toegang bieden tot de ruime tuin en uitzicht geven op het prachtige water.

De open keuken grenst direct aan de woonkamer, en is voorzien van een magnetron, vaatwasser, waterkoker en koffiezet apparaat.

 

De bungalow heeft aan de zijkant een uitbouw, waar zich een extra slaapkamer bevindt op de begane grond. De uitgebouwde slaapkamer beschikt over twee eenpersoons boxspringbedden.

 

Via de trap komt u op de bovenverdieping waar twee aparte slaapkamers zijn. Beide slaapkamers hebben twee eenpersoons boxspringbedden. In de rechter slaapkamer bevindt zich een wastafel.

 

De bungalow is huisdier,- en rookvrij.

 

Gebruik van wifi is gratis.