Bootverhuur

Bootverhuur Hollema in Eernewoude; prima boten, scherpe prijzen

Vakantiepark It Wiid dankt zijn populariteit voor een groot gedeelte aan de fantastische watersportmogelijkheden. Vele gasten huren dan ook graag een boot, sloep of kano om te genieten van de prachtige omgeving van Eernewoude.

U kunt er een sloep huren, een boot huren maar ook een visboot of kano. Bootverhuur Hollema aan It Wiid, bij de kerk in Eernewoude, heeft daarbij de unieke service dat de gereserveerde sloep of boot bij uw vakantiehuis wordt gebracht. Een waterkaart wordt bijgeleverd en u wordt van uitleg voorzien.

Als u tijdens uw verblijf op It Wiid een sloep wilt huren is het raadzaam deze vooraf te reserveren. Vooral als u de gehele vakantie de beschikking wilt hebben over een boot is tijdig reserveren gewenst. U kunt deze meteen bijboeken tijdens het reserveren van uw vakantiehuis.

Voor de actieve watersporter en voor de natuurgenieter is er ook verhuur van kano’s en kajaks. Met de kano komt u in gebieden die voor anderen niet of slechts gedeeltelijk toegankelijk zijn. En wat werkt er nou ontspannener dan rustig door de natuur te peddelen zonder deze te verstoren? Bij het huren van een kano hebt u de keuze uit Canadese kano’s (3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen), tweepersoons kajaks en eenpersoons kajaks. Voor het huren van een kano verwijzen wij u graag naar bootverhuurbedrijf Hollema.