Bootverhuur Hollema in Eernewoude; prima boten, scherpe prijzen

Vakantiepark It Wiid dankt zijn populariteit voor een groot gedeelte aan de fantastische watersportmogelijkheden. Vele gasten huren dan ook graag een boot, sloep of kano om te genieten van de prachtige omgeving van Eernewoude.

Natuurlijk hebben gasten van It Wiid de keuze uit een breed scala aan mogelijkheden tot vermaak. Het maken van dagtochten, het bezoeken van de verschillende musea en het ondernemen van diverse activiteiten. Maar tijdens een verblijf in Eernewoude mag een dag of dagdeel op het water eigenlijk niet ontbreken. Voor gasten met een eigen boot is er in het dorp een vrij te gebruiken trailerhelling. Gasten die niet in het bezit zijn van een boot kunnen terecht bij de bootverhuurbedrijven in Eernewoude.

U kunt er een sloep huren, een boot huren maar ook een visboot of kano. Bootverhuur Hollema aan It Wiid, bij de kerk in Eernewoude, heeft daarbij de unieke service dat de gereserveerde sloep of boot bij uw vakantiehuis wordt gebracht. Een waterkaart wordt bijgeleverd en u wordt van uitleg voorzien.

Als u tijdens uw verblijf op It Wiid een sloep wilt huren is het raadzaam deze vooraf te reserveren. Vooral als u de gehele vakantie de beschikking wilt hebben over een boot is tijdig reserveren gewenst. U kunt deze meteen bijboeken tijdens het reserveren van uw vakantiehuis.

Voor een korte tocht door het natuurgebied of voor een dag vissen kan een boot met buitenboordmotor volstaan. U hebt hierbij de keuze uit een stalen boot (max. 4 personen), een aluminium Hanzepunter (max. 6 personen) of een Hanzeschouw (max. 9 personen). Deze boten worden voorzien van zitkussens.

Bij het maken van langere tochten kunt u ook denken aan het huren van een luxe sloep. Deze geven door de aanwezigheid van rugkussens extra zitcomfort. Natuurlijk zijn de sloepen uitgevoerd met een stuurrad en als u de buiskap omhoog doet geeft dit extra beschutting. Er zijn Watosloepen 490 te huur. Dit zijn zeer stabiele sloepen die plaats bieden aan ongeveer 6 personen.

Er zijn ook Cleversloepen 565 te huur De Cleversloep 565 is iets groter dan de Watosloep 490. Deze vaart uitermate gemakkelijk en is zeer populair bij sloephuurders.

Voor de actieve watersporter en voor de natuurgenieter is er ook verhuur van kano’s en kajaks. Met de kano komt u in gebieden die voor anderen niet of slechts gedeeltelijk toegankelijk zijn. En wat werkt er nou ontspannener dan rustig door de natuur te peddelen zonder deze te verstoren? Bij het huren van een kano hebt u de keuze uit Canadese kano’s (3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen), tweepersoons kajaks en eenpersoons kajaks. Voor het huren van een kano verwijzen wij u graag naar bootverhuurbedrijf Hollema.