Outdoor events

Rond Earnewâld zijn volop mogelijkheden voor outdoor events. Outdoor Veldboom biedt een scala aan uitdagende outdoor activiteiten voor teambuilding of als bedrijfsuitje, een boeiend schoolreisje, een gaaf vrijgezellenfeest of een gezellige familiedag, vanaf boerderij de Reidplûm. Deze voormalige ooievaarsboerderij van It Fryske Gea) ligt midden in de natuur en biedt alle mogelijkheden voor een fantastische buitensportdag in Eernewoude.

 

Outdoor Veldboom bestaat ruim 3 jaar en heeft al veel ervaring in de buitensport en het organiseren van activiteiten. Jong, enthousiast en gedreven zijn eigenschappen van Jurjen Veldboom. Voor u dé plek om een dag actief en gezellig door te brengen. Voor al uw activiteiten in Friesland: zoals bedrijfsuitje, sportdag activiteiten, Highlandgames en kinderfeestje bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Het wandelpad begint op het erf, de kanoroute ligt er vlak naast en in de oude boerenschuur is het gezellig napraten met een kop koffie. Vooral voor sportdag activiteiten, bedrijfsuitjes, familiedag of kinderfeestje is dit een unieke locatie in Friesland. Vlakbij de boerderij ligt het Vakantiepark It Wiid, waar u in een heerlijke vakantiewoning kunt overnachten.